VIDEO - Μητέρα Όξινου: Διαψεύδει την αντιπροσωπεία - «Υπάρχουν έγγραφα που το επιβεβαιώνουν»

VIDEO - Μητέρα Όξινου: Διαψεύδει την αντιπροσωπεία - «Υπάρχουν έγγραφα που το επιβεβαιώνουν»

Η Μαρία Λούη, μητέρα του Κυριάκου Όξινου, διέψευσε ότι τις πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωσή τους κατά τη διάρκεια της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Takata.

Αξιοσημείωτο ο Διευθυντής του Ομίλου Πιλακούτα,  αναφερόμενος στο θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη το 2023, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο όχημα ανήκε στη γιαγιά του θύματος και δεν είχε επισκεφθεί τα συνεργεία τους από το 2011. Ως αποτέλεσμα, δεν είχαν διαθέσιμα ενημερωμένα στοιχεία για να επικοινωνήσουν με τον κάτοχο. Επιπλέον, ανέφερε ότι είχαν αποστείλει επιστολή και είχαν κάνει δύο τηλεφωνικές κλήσεις το 2020 χωρίς να λάβουν καμία ανταπόκριση από τη γυναίκα στην οποία ήταν καταγραμμένο το όχημα.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, η κ.Μαρία Λούη τόνισε ότι «το αυτοκίνητο δεν αποκτήθηκε το 2011, αλλά το 1999. Υπάρχουν έγγραφα που το επιβεβαιώνουν. Επίσης, δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση. Τα δύο τελευταία χρόνια επισημαίνω ότι για τη λέξη Takata ενημερώθηκα μόνο μετά τον αδικαιολόγητο θάνατο του Κυριάκου. Για ποιο λόγο ο κύριος Πιλακούτας δεν αποκάλυψε αυτά τα στοιχεία νωρίτερα;».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε «Έχω επιπλέον στοιχεία ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ισχυρίζονται ότι μας ενημέρωσαν για αυτό, ήταν στη λίστα του ΤΟΜ για ανάκληση από τον Φεβρουάριο του 2025, και η πληροφορία αυτή προήλθε από τις αντιπροσωπείες. Μάλιστα, δεν ήταν μεταξύ των ακινητοποιημένων οχημάτων, αλλά ανήκε στις 89.000 που οι πολίτες εξακολουθούν να οδηγούν. Αυτά είναι ξεκάθαρα στοιχεία και όχι απλές δηλώσεις».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE