Θλίψη για τον θάνατο του Στέλιου Παπαστυλιανού – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη για τον θάνατο του Στέλιου Παπαστυλιανού – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού φωτορεπόρτερ Στέλιου Παπαστυλιανού που απεβίωσε την Τρίτη 8 Απριλίου 2024 σε ηλικία 73 ετών.

Την είδηση θανάτου του δημοσιοποίησε εκ μέρους της οικογένειας η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδη Προκοπίου.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 11 Απριλίου 2024 στις 14:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Μακεδονίτισσας στη Μακεδονίτισσα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:00 και η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Δομετίου.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας και το Ίδρυμα «Ραδιομαραθώνιος».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE