Θλίψη για τον θάνατο του Στέλιου Παπαστυλιανού – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη για τον θάνατο του Στέλιου Παπαστυλιανού – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού φωτορεπόρτερ Στέλιου Παπαστυλιανού που απεβίωσε την Τρίτη 8 Απριλίου 2024 σε ηλικία 73 ετών.

Την είδηση θανάτου του δημοσιοποίησε εκ μέρους της οικογένειας η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδη Προκοπίου.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 11 Απριλίου 2024 στις 14:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Μακεδονίτισσας στη Μακεδονίτισσα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:00 και η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Δομετίου.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας και το Ίδρυμα «Ραδιομαραθώνιος».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE