Δεν πρόλαβαν να μπουν οι νέες στάσεις και άρχισαν οι βανδαλισμοί - Δείτε φωτογραφία

Δεν πρόλαβαν να μπουν οι νέες στάσεις και άρχισαν οι βανδαλισμοί - Δείτε φωτογραφία

Το φαινόμενο να κάνουν γκράφιτι σε στάσεις λεωφορείων δεν είναι καινούργιο, οι στάσεις όμως είναι. Για αυτό και η καταστροφή τους προκαλεί πιο έντονες αντιδράσεις.

Την άσχημη εικόνα εντόπισε ο βουλευτής των Οικολόγων Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ο οποίος αναρωτιέται: «Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι οι στάσεις… Τι θα γίνει όταν θα προστεθεί και η ηλεκτρονική πληροφόρηση; Καταστρέφουν με μεγάλη άνεση»

Δείτε την ανάρτησή του με τη σχετική φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.