Διακοπή νερού σε περιοχή της Λεμεσού λόγω βλάβης - Ποιοι επηρεάζονται

Διακοπή νερού σε περιοχή της Λεμεσού λόγω βλάβης - Ποιοι επηρεάζονται

Βλάβες σε αγωγούς επηρεάζουν την υδροδότηση στην περιοχή Αγίου Συλά, στον Δήμο Κουρίου καθώς και στην περιοχή Αγίας Φύλας, στο Δήμο Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΕΟΑ Λεμεσού, η βλάβη στην περιοχή Αγίου Συλά εντοπίζεται σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη και επηρεάζει μέρος της οδού Πατριάρχη Ιεροσολύμων, τις οδούς Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Ριζοκαρπάσου, Πρίαμου, Μυκηνών, Μαραθώνος, Κωστή Παλαμά, Ιθάκης και Καντάρας.

Η βλάβη στην περιοχή Αγίας Φύλας εντοπίζεται σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Κρόνου και επηρεάζει μεγάλη περιοχή του κέντρου της Αγίας Φύλας.

Και στις δυο περιπτώσεις, συνεργεία του ΕΟΑ Λεμεσού εργάζονται εντατικά για επιδιόρθωση των βλαβών, προστίθεται.

Αναμένεται ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης στην περιοχή Αγίου Συλά θα γίνει περί η ώρα 15:00, ενώ στην περιοχή Αγίας Φύλας γύρω στις 16:00.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE