Αυτοί καταζητούνται για τα επεισόδια στην Ορόκλινη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Αυτοί καταζητούνται για τα επεισόδια στην Ορόκλινη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Τη φωτογραφία τριών προσώπων τα οποία καταζητούνται σε σχέση με τα επεισόδια τα οποία εκτυλίχθηκαν το Σάββατο 05/04/2025 στην Ορόκλινη, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους 1)Χαράλαμπο Χαραλάμπους, 31 ετών από την Λευκωσία, 2)Tshilombo Ndinga, 24 ετών από το Κονγκό και τον 3)Rolly  Matembe Mayisa, 28 ετών, επίσης από το Κονγκό, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

  1. Χαράλαμπος Χαραλάμπους

2. Tshilombo Ndinga

3. Rolly  Matembe Mayisa

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.