Κοίτασμα «Ηλέκτρα»: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα - Δεν εντοπίστηκαν επαρκείς ποσότητες

Κοίτασμα «Ηλέκτρα»: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα - Δεν εντοπίστηκαν επαρκείς ποσότητες

Απογοητευτικά είναι τα νέα για το κοίτασμα «Ηλέκτρα», με τις έρευνες να είχαν ξεκινήσει πριν τρεις μήνες για εντοπισμό φυσικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουν βρεθεί εμπορεύσιμα κοιτάσματα και ποσότητες Φυσικού Αερίου στο κοίτασμα «Ηλέκτρα».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα που επικαλέται ο δημοσιογράφος, Ευάγγελος Αγαπίου, ένα πετρελαϊκό σύστημα έχει εντοπιστεί, χωρίς αυτό να είναι σε βαθμό που να μπορεί στο μέλλον να καταστεί εμπορεύσιμο και να αξιοποιηθεί από πλευράς της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δείτε το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE