Το Ντουμπάι απαγόρευσε την είσοδο σε γνωστό Τούρκο επιχειρηματία για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Το Ντουμπάι απαγόρευσε την είσοδο σε γνωστό Τούρκο επιχειρηματία για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Απαγορεύθηκε η είσοδος στο Ντουμπάι στον Αχμέτ Ναγιάν, ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στα κατεχόμενα, της Νογιανλάρ (Noyanlar) με το αιτιολογικό ότι κατασκευάζει και πουλάει παράνομα ακίνητα που έχτισε σε ε/κ περιουσίες στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Κίπρις ποστασί, ο Νογιάν βρίσκεται στην λίστα απαγόρευσης εισόδου των ΗΑΕ.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η εταιρεία Νογιανλάρ κατασκευάζει και πουλάει οικείς και διαμερίσματα κυρίως στην περιοχή του κατεχόμενου Τρικώμου.

Υπενθυμίζει επίσης ότι τον τελευταίο χρόνο η Κυπριακή Δημοκρατία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων, αρχής γενομένης από τον Τ/κ δικηγόρο Ακάν Κιουρσιάτ, για υποθέσεις που αφορούν χρήση ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE