H “Αλήθεια» κάτω από τον τίτλο «Βασιλικές αμοιβές χαμηλή απόδοση» γράφει, στο κύριό της θέμα, ότι είναι ψηλές οι δαπάνες για αποζημιώσεις των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το κρατικό μισθολόγιο και προτείνεται αναστολή ή κατάργηση της ΑΤΑ και του 13ου μισθού. Γράφει επίσης ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος εξαίρει από τους δασμούς τεχνολογικά προϊόντα από την Κίνα. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι 24χρονος ακρωτηριάστηκε από έκρηξη κροτίδας.
Ο «Πολίτης» τιτλοφορεί το κύριο θέμα του «Η συνταγή ΔΝΤ για το κρατικό μισθολόγιο» και γράφει ότι 11 συστάσεις για τον περιορισμό του κρατικού μισθολογίου της Κύπρου απευθύνει στο Υπουργείο Οικονομικών το ΔΝΤ. Αλλού προβάλλει συνέντευξη προς τον «Π» του Υπατου Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο, Σρι Μανίς, ο οποίος περιγράφει τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης των διμερών οικονομικών και πολιτικών σχέσεων. Γράφει επίσης ότι στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος.
«Ο Φιλελεύθερος» γράφει στο κύριο θέμα του με τίτλο «Μετά την μαντήλα και νέος εποικισμός» ότι η τουρκική εφημερίδα «Τουρκίγιε» αναφέρεται σε σχέδιο της τουρκικής Κυβέρνησης για ανέγερση κοινωνικών κατοικιών στα κατεχόμενα με στόχο την αύξηση του τουρκικού πληθυσμού. Γράφει, επίσης, ότι το Υπουργείο Γεωργίας εντείνει τους ελέγχους στην αγορά ενόψει του Πάσχα. Προβάλλει, επίσης, την επίσκεψη Αμερικανών εμπειρογνωμόνων για εξέταση της πιθανής ένταξη της Κύπρου στο Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα.
Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».
Η «Χαραυγή» γράφει στο κύριο της θέμα «Ε/κ και Τ/κ μαζί απέναντι στο φόβο, τη μισαλλοδοξία και τη σύγκρουση» προβάλλει τη χθεσινή εκδήλωση για τους Ντερβίς Αλί Καβάζογλου και Κώστα Μισιαούλη, σημειώνοντας πως στάληκε ισχυρό μήνυμα για ειρήνη και επανένωση. Γράφει, επίσης, ότι έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Σταυρινίδης, αφήνοντας μεγάλη κληρονομιά στον χώρο του πολιτισμού. Αλλού αναφέρει πως σύμφωνα με έκθεση της ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας είναι χαμηλή η πυκνότητα των νοσηλευτηρίων στην Κύπρο.