Επανασυνελήφθη μέλος των Κεντρικών Φυλακών για το «ψιλικατζίδικο» που στήθηκε σε κελί

Επανασυνελήφθη μέλος των Κεντρικών Φυλακών για το «ψιλικατζίδικο» που στήθηκε σε κελί

Αναφορικά με την υπόθεση που αφορούσε στη σύλληψη τριών προσώπων στις 10/4/2025 σε σχέση με αδικήματα δεκασμού δημοσίου λειτουργού, κατάχρησης εξουσίας κ.ά. , επανασυνελήφθη χθες 13/4/2025 το μέλος του Τμήματος των Κεντρικών Φυλακών και παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για οκτώ ημέρες.


Τα νέα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του αφορούν κατάχρηση εξουσίας, Παραβίαση Υπηρεσιακού Απορρήτου, Νόμο για τα Προσωπικά Δεδομένα, Κλοπή από Δημόσιο Λειτουργό, καθώς και Παράνομη Κατοχή Περιουσίας.

Το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές μαζί με αρχι-δεσμοφυλακα και την σύζυγο του, έστησαν ψιλικατζίδικο στο κελί όπου ο κατάδικος πωλούσε τσιγάρα, κρουασάν, καφέδες και τηλεκάρτες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE