Στο νοσοκομείο η 65χρονη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημα της – Έπεσε σε χαράδρα 12 μέτρων

Στο νοσοκομείο η 65χρονη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημα της – Έπεσε σε χαράδρα 12 μέτρων

Με πόνο στα πλευρά (θώρακα) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 65χρονη γυναίκα  που εγκλωβίστηκα σε όχημα που έπεσε σε χαράδρα 12 περίπου μέτρων σε δρόμο στο χωριό Καμινάρια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρα (14/04) γυναίκα 65 ετών, από Καμινάρια, επαρχία Λεμεσού, οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στο χωριό Καμινάρια, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους 12 περίπου μέτρων.

Η 65χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Πεδουλά και Κάμπου, καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πλήρωμα ασθενοφόρου.

Αφού μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν την 65χρονη, πλήρωμα ασθενοφόρου την παρέλαβε για μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων.

Η 65χρονη ανέφερε πως αισθάνεται πόνο στα πλευρά (θώρακα).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE