Θέλει στενότερη συνεργασία με τον Κεραυνό ο Φειδίας – Τα είπαν τετ α τετ στο Υπουργείο Οικονομικών

Θέλει στενότερη συνεργασία με τον Κεραυνό ο Φειδίας – Τα είπαν τετ α τετ στο Υπουργείο Οικονομικών

Απόψεις για θέματα οικονομίας αντάλλαξαν τη Δευτέρα ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, με την ευκαιρία της συμμετοχής του Ευρωβουλευτή στις Επιτροπές Οικονομικών και Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης στο Υπουργείο ο Κύπριος Ευρωβουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για τη δράση του στις Επιτροπές του Κοινοβουλίου που ασχολούνται με οικονομικά θέματα και θέματα προϋπολογισμών και εξέφρασε την επιθυμία του για στενότερη συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου για καλύτερο συντονισμό.

Αναφέρεται ότι ο Υπουργός Οικονομικών, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Ευρωβουλευτή, προέβη σε σύντομη ενημέρωση για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας, καθώς και για τη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διάφορα οικονομικά θέματα που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE