Η οκτώ μηνών πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπαχρέιν

Η οκτώ μηνών πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπαχρέιν

Μόλις οκτώ μηνών, η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο εξωτερικό.

Η πριγκίπισσα συνόδευσε τους γονείς της, τον πρίγκιπα διάδοχο Χουσεΐν και την πριγκίπισσα Ράτζουα, στη συνάντησή τους με τον βασιλιά του Μπαχρέιν, Χάμαντ μπιν Ισα Αλ Χαλίφα, στο παλάτι Αλ-Σακχίρ.

Η πριγκίπισσα Ράτζουα έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση, επιλέγοντας ένα σύνολο της βρετανικής μάρκας Erdem, το οποίο συνδύασε άψογα με γόβες Manolo Blahnik και τσάντα Jacquemus, έχοντας πάντα στην αγκαλιά της την κόρη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE