Μανιτάρι τεραστίων διαστάσεων στην Πάφο

Μανιτάρι τεραστίων διαστάσεων στην Πάφο

Μανιτάρι τεραστίων διαστάσεων εντόπισε ο αγρότης και λαϊκός ποιητής Ανδρέας Κροταλίας στην περιοχή της κοινότητας Κρήτου Τέρρα της Επαρχίας Πάφου.

Το μεγαλύτερο μανιτάρι απ’ αυτά που εντόπισε ζυγίσει περίπου 750 γραμμάρια.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Κροταλίας που κατάγεται από τη Γιόλου  λάτρης της φύσης και κυνηγός , ανέφερε πως η φύση είναι πλούσια και βγάζει ποικίλα είδη φυτών αλλά και είδη μανιταριών σ’ αυτές τις διαστάσεις.

Ο κ. Κροταλίας είπε πως στην ίδια περιοχή έχει εντοπίσει και στο παρελθόν μανιτάρια τέτοιων διαστάσεων . Πρόκειται – όπως είπε- για μη δασώδη περιοχή σε καλλιεργήσιμη γη .

Το συγκεκριμένο μανιτάρι συνέχισε, φυτρώνει κάτω από το χώμα  και μετά βγαίνει επάνω στο έδαφος.

Επεσήμανε ότι θα ενημερωθεί ο πρόεδρος του Μυκητολογικού Συνδέσμου Μιχάλης Λοϊζίδης για καλύτερη η ενημέρωση σε σχέση με το είδος του αλλά και κατά πόσο αυτό είναι φαγώσιμο ή μη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE