ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπρόεδρος Φοινίου: «Γονατιστός να μου ζητά συγνώμη ο κοινοτάρχης...»

Αντιπρόεδρος Φοινίου: «Γονατιστός να μου ζητά συγνώμη ο κοινοτάρχης...»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, υπό φρούρηση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο κοινοτάρχης Φοινιού, Χριστάκης Μεσαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για οικειοποίηση περίπου 7 χιλιάδων ευρώ.

Το χρηματικό ποσό δόθηκε ως δωρεά στο Κοινοτικό Συμβούλιο και σύμφωνα με καταγγελίες ο κοινοτάρχης το χρησιμοποίησε προς ιδίον όφελος.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Αδιαθεσία ένιωσε ο κοινοτάρχης Φοινίου, Χριστάκης Μεσαρίτης, μόλις άκουσε το Σάββατο, 9/11, την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για κράτηση του πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, τους προηγούμενους μήνες, είχε υποστεί έμφραγμα.

Ο 62χρονος,  συνελήφθη για υπό διερεύνηση υπόθεση οικειοποίησης του χρηματικού ποσού των 6,800 ευρώ.  Χρήματα τα οποία δώρισε ο νυν αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Φυλακτής Ηρακλέους, όταν ζούσε στην Ελλάδα εις μνήμη του γιου του, ο οποίος σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα.

Ο παραπονούμενος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είπε ότι όλα άρχισαν όταν επέστρεψε στην Κύπρο και ζήτησε από τον Κοινοτάρχη να του δώσει αποδείξεις και εξηγήσεις πού πήγαν τα λεφτά, τα οποία του έστελνε από την Ελλάδα. Όταν ο καιρός πέρασε και ο κοινοτάρχης, τον αγνοούσε, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

«Ο κοινοτάρχης μόλις ενημερώθηκε ότι ερχόταν η Αστυνομία για να τον συλλάβει, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε για να μου ζητήσει γονατιστός συγνώμη», κατά τους ισχυρισμούς του αντιπροέδρου. Δεν πρόλαβε όμως γιατί τον εντόπισε η Αστυνομία.

Ο αντιπρόεδρος, κάνει δεύτερες σκέψεις για απόσυρση των καταγγελιών, κάτι όμως που είναι αδύνατον να γίνει.

Οι δυο άνδρες μεταξύ τους είναι συγγενείς εξ αγχιστείας.  Ο συλληφθέντας πάντως μέχρι στιγμής δεν παραδέχεται τίποτα στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο κοινοτάρχης Φοινιού! Έβαλε στην τσέπη 6,850 ευρώ

«Τσέπωσε» τα χρήματα της δωρεάς ο Κοινοτάρχης του Φοινιού - Ούτε απόδειξη δεν έδωσε!

Κράτα το στόμα του κλειστό ο κοινοτάρχης Φοινιού – Πίσω απο τα σίδερα για πέντε ημέρες 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top