Σοβαρό εργατικό ατύχημα: Δίνει μάχη 60χρονος υδραυλικός - Χτύπησε στο κεφάλι

Σοβαρό εργατικό ατύχημα: Δίνει μάχη 60χρονος υδραυλικός - Χτύπησε στο κεφάλι

Γύρω στις 10.15 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για εργατικό ατύχημα σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην επαρχία Λεμεσού.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ενώ 60χρονος υδραυλικός βρισκόταν πάνω σε αντικείμενο ύψους ενός μέτρου, μεταφέροντας σωλήνες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο 60χρονος μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλική αιμορραγία.

Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE