Στον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη - Ταυτοποιήθηκε με DNA

Στον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη - Ταυτοποιήθηκε με DNA

Στον 75χρονο ψαρά από την Κατοχή Μεσολογγίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία της Κυλλήνης στις 10 Απριλίου.

Από την εξέταση DNA, προέκυψε πως η σορός ανήκει στον Παναγιώτη Ντόριζα που τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 22 Μαρτίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα με η βάρκα του στην περιοχή Διόνι – Βαλτί, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Οι συγγενείς του ψαρά είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους στις 24 Μαρτίου και οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει. Οι συγγενείς του 75χρονου είχαν δώσει δείγμα DNA και η ταυτοποίηση έγινε σήμερα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE