Έκλεισε γνωστή παγωταρία στην Αγία Νάπα και στη θέση του άνοιξε… μπαρ

Έκλεισε γνωστή παγωταρία στην Αγία Νάπα και στη θέση του άνοιξε… μπαρ

Το αγαπημένο κατάστημα της αλυσίδας των Pahit Ice στην Αγία Νάπα, γνωστό για το εξαιρετικό παγωτό του, έχει πλέον κλείσει.

Η αλλαγή αυτή φέρνει το τέλος μιας αγαπημένης στάσης για τους λάτρεις του παγωτού, καθώς το Pahit Ice είναι δημοφιλής αλυσίδα, γνωστή για την ποιότητα και τις γεύσεις της. Παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε αγαπημένο μέρος για πολλούς επισκέπτες, ο χώρος πλέον δεν λειτουργεί ως παγωταρία.

Η αλλαγή αυτή, ωστόσο, σηματοδοτεί και μία νέα αρχή για τον χώρο, καθώς μεταμορφώθηκε εξ ολοκλήρου σε μπαρ για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Ο λόγος για το Kimon Bar, το οποίο προϋπήρχε, και επιστρέφει με νέα διαμόρφωση, ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες της Αγίας Νάπας, προσφέροντας μια πιο ζωντανή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Η νέα του εικόνα αντανακλά το vibe της περιοχής, έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο με μουσική, καλοκαιρινή διάθεση και μοναδικά κοκτέιλ.

Πηγή: checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.