Τουρκία: Ακολουθεί μετά την Ελλάδα και δημοσιεύει Χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού

Τουρκία: Ακολουθεί μετά την Ελλάδα και δημοσιεύει Χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού

Χάρτη για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της δημοσιεύει η Τουρκία έπειτα και από τον Χάρτη που δημοσίευσε η Ελλάδα για τον Θαλάσσιο Χωροταξιακό Σχεδιασμό της. Ο τουρκικός χάρτης φαίνεται να είναι απάντηση στον Χάρτη της Ελλάδας.

Η εφημερίδα "Μιλλιέτ" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα για τον Θαλάσσιο Χωροταξιακό Σχεδιασμό της Τουρκίας ενώ δεν δημοσίευσε κανένα χάρτη, στις 11:20 εμφάνισε στην ιστοσελίδα της εικόνα του Χάρτη. Ο ίδιος χάρτης δημοσιεύτηκε και από το επίσημο πρακτορείο Ανατολού με σχετικό άρθρο το οποίο συμπίπτει εν πολλοίς με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Μιλλιέτ.

Παράλληλα με την ανάρτηση του δημοσιεύματος στο Anadolu αναρτήθηκε και σχετική με τη Μελέτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού της ‘Πλατφόρμας Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού Τουρκίας’ η ιστοσελίδα της οποίας είναι προσβάσιμη μόνο με VPN.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE