Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς παρουσίασε στην ΑΗΚ τον Νόμο Lobbying

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς παρουσίασε στην ΑΗΚ τον Νόμο Lobbying

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς παρουσίασε, στις 15 Απριλίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ τον Νόμο για τη Διαφάνεια στις Διαδικασίες Λήψης Δημόσιων Αποφάσεων (Lobbying).

Σε ανακοίνωση της Αρχής αναφέρεται ότι στόχος της παρουσίασης ήταν η ευαισθητοποίηση για τη σωστή εφαρμογή του περί της Διαφάνειας στις Διαδικασίες Λήψης Δημόσιων Αποφάσεων Νόμου (Lobbying).

Παρουσιάζοντας το πλαίσιο που ρυθμίζει ο Νόμος, επισημάνθηκαν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των Αξιωματούχων και έγινε περιγραφή του μηχανισμού λειτουργίας του θεσμού μέσα από τον εποπτικό και ελεγκτικό ρόλο της ΑΑκΔ, αναφέρεται περαιτέρω και προστίθεται ότι ακολούθησε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις αναφορικά με την ορθή εφαρμογή του Νόμου.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, ο Γενικός Διευθυντής, καθώς και Εκτελεστικοί Διευθυντές. Η ΑΑκΔ εκπροσωπήθηκε από τα Μέλη της Μάκη Κωνσταντινίδη, Νίκο Ζαμπακίδη και Έλενα Πατέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE