Θλίψη στην οικογένεια της Ανδριάνας Νικολάου - Έφυγε από την ζωή η αδερφή της - Φωτογραφία

Θλίψη στην οικογένεια της Ανδριάνας Νικολάου - Έφυγε από την ζωή η αδερφή της - Φωτογραφία

Με βαθιά θλίψη, η Ανδριάνα Νικολάου ανακοίνωσε τον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδελφής, Ανθούλας Χριστοφή, η οποία έφυγε στις 15 Απριλίου 2025. Η απώλεια της Ανθούλας έχει βυθίσει την οικογένεια και τους φίλους της σε μεγάλη θλίψη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2025, Μεγάλη Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης στην Τριμήκλινη. 

Η Ανδριάνα Νικολάου, μέσω της ανακοίνωσής της, τόνισε ότι αντί στεφάνων, οι προσφορές θα γίνονται για την Εκκλησία του Χωριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE