Θλίψη στην οικογένεια της Ανδριάνας Νικολάου - Έφυγε από την ζωή η αδερφή της - Φωτογραφία

Θλίψη στην οικογένεια της Ανδριάνας Νικολάου - Έφυγε από την ζωή η αδερφή της - Φωτογραφία

Με βαθιά θλίψη, η Ανδριάνα Νικολάου ανακοίνωσε τον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδελφής, Ανθούλας Χριστοφή, η οποία έφυγε στις 15 Απριλίου 2025. Η απώλεια της Ανθούλας έχει βυθίσει την οικογένεια και τους φίλους της σε μεγάλη θλίψη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2025, Μεγάλη Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης στην Τριμήκλινη. 

Η Ανδριάνα Νικολάου, μέσω της ανακοίνωσής της, τόνισε ότι αντί στεφάνων, οι προσφορές θα γίνονται για την Εκκλησία του Χωριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE