Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του Grand Opening, όμως βρίσκεται στη διαδικασία ετοιμασίας.
Με αχνιστές μακαρονάδες, φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες, το Mailo’s φέρνει την ιταλική trattoria στη street food εκδοχή της. Και το καλύτερο; Ο πελάτης είναι ο σεφ – διαλέγει pasta, προσθέτει sauce και ζει την εμπειρία μπροστά στα μάτια του.
Carbonara, Truffle Mushrooms, Beef Ragu, Parmesan Chicken… το μόνο δύσκολο είναι να αποφασίσεις ποιο πρώτο να δοκιμάσεις.
Η Πάφος μπαίνει δυναμικά στο “Pasta Map” της Κύπρου, κι εμείς… δεν κρατιόμαστε!
Με πληροφορίες από check in Cyprus
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις