Θανατηφόρο στη Λευκωσία - Την σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στην σορό του 69χρονου

Θανατηφόρο στη Λευκωσία - Την σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στην σορό του 69χρονου

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος, αποτέλεσμα του τροχαίο δυστυχήματος, προκάλεσε τον θάνατο στον 69χρονο Μιχαήλ Χριστοφόρου, όταν μοτοσικλετιστής τον «παρέσυρε στον θάνατο» το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, γύρω στις 8:30 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στη λεωφόρο Λεμεσού, παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο άτυχος 69χρονος στην προσπάθειά του να διασταυρώσει πεζός τον δρόμο, μέσω διάβασης πεζών και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό μοτοσικλέτας.

Οι δύο τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο ο 69χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE