Βίντεο: Καρχαρίας επιτέθηκε σε τουρίστρια στις Μαλδίβες - «Τον έσπρωξα και δεν με δάγκωσε δυνατά»

Βίντεο: Καρχαρίας επιτέθηκε σε τουρίστρια στις Μαλδίβες - «Τον έσπρωξα και δεν με δάγκωσε δυνατά»

Στιγμές τρόμου έζησε Ρωσίδα οδοντίατρος όταν δέχτηκε επίθεση από καρχαρία στις Μαλδίβες.

Η 30χρονη Εκατερίνα Αλεξάντροβα από τη Μόσχα, περιέγραψε τον τρόμο που ένιωσε όταν ένας καρχαρίας της δάγκωσε το χέρι κατά τη διάρκεια κατάδυσης με αναπνευστήρα ενώ έκανε διακοπές στις Μαλδίβες.

Η Εκατερίνα, η οποία ήταν με μια φίλη της όταν συνέβη το περιστατικό, αισθάνθηκε οξύ πόνο, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στο σκάφος της εκδρομής. Όπως είπε, η επίθεση έγινε από καρχαρία τροφό, που συνήθως είναι ακίνδυνοι και παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί ότι η εκδρομή ήταν «ασφαλής», ο καρχαρίας την δάγκωσε.

«Είχα τύχη – έσπρωξα (τον καρχαρία) με το αριστερό μου χέρι και δεν κατάφερε να δαγκώσει δυνατά», είπε η Εκατερίνα. «Δεν φαντάστηκα ότι ήμουν στο μενού για τους καρχαρίες στις Μαλδίβες. Ήταν πραγματικά σοκ και τεράστια έκπληξη για μένα», ανέφερε.

Η οδοντίατρος καταγράφηκε να τρέμει από το σοκ σε κλινική, αμέσως μετά την επίθεση, καθώς οι γιατροί της έκαναν ράμματα στην πληγή.

«Για να καταλάβετε – ήμουν σε σοκ και απλά χαμογελούσα. Ο πόνος, φυσικά, ήταν ακραίος. Έκλαψα αργότερα», είπε. Η φίλη της, η Μάσα, «άσπρισε και παραλίγο να λιποθυμήσει – το σκάφος ήταν καλυμμένο με αίμα», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.