Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα για το 2025, τα οποία ανέρχονται σε 11, με τον ίδιο αριθμό νεκρών. Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρατίθενται, την αντίστοιχη περίοδο το 2024 είχαν καταγραφεί 8 θανατηφόρα ατυχήματα, με συνολικά 11 θανάτους.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Υπαστυνόμο Τροχαίας Αρχηγείου, Τάσο Ασιήκκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τους αριθμούς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για περισσότερη προσοχή στους δρόμους.

Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας, ώστε να προληφθούν περαιτέρω θάνατοι και σοβαροί τραυματισμοί.

Αξιολογώντας την κατάσταση, οι αρμόδιοι φορείς εξετάζουν στρατηγικές για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την ενημέρωση του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE