Εντοπισμός πιστολιού και εκρηκτικών υλών σε οικία - Δεύτερη σύλληψη άνδρα 24 ετών

Εντοπισμός πιστολιού και εκρηκτικών υλών σε οικία - Δεύτερη σύλληψη άνδρα 24 ετών

Στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου, για την υπόθεση κατοχής πιστολιού και εκρηκτικών υλών, που ανευρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα, 14 Απριλίου, στην Λευκωσία, προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 24 ετών, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 6.30 το απόγευμα χθες, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Το πιστόλι, καθώς και 370 κροτίδες και τέσσερα (4) εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα, ανευρέθηκαν από μέλη του ΤΑΕ, κατά τη διενέργεια έρευνας σε κατοικία στην Λευκωσία, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η έρευνα στην κατοικία διενεργήθηκε στην παρουσία άντρα ηλικίας 24 ετών. Αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και το πρωί της Τρίτης, 15 Απριλίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE