Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Η έρευνα διενεργήθηκε στην παρουσία του υπευθύνου του καταστήματος κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 45 συσκευασίες/προϊόντα που περιέχουν την ουσία κανναβιδιόλη (CBD) για τα οποία δεν υπήρχε σχετική άδεια κυκλοφορίας, καθώς επίσης και 44 συσκευασίες/προϊόντα που περιέχουν τις απαγορευμένες ουσίες τετραυδροκανναβινόλη (THC) και κανναβινόλη (CBN).
Οι συσκευασίες/προϊόντα που περιέχουν την ουσία κανναβιδιόλη (CBD) παραλήφθηκαν από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, ενώ οι υπόλοιπες 44 συσκευασίες/προϊόντα που περιέχουν τις απαγορευμένες ουσίες τετραυδροκανναβινόλη (THC) και κανναβινόλη (CBN), παραλήφθηκαν από το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λευκωσίας για τα περαιτέρω.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις