Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρή μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε 55χρονη

Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρή μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε 55χρονη

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής κοντά στο Κοντοπούλι της Λήμνου, όταν μια γυναίκα 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε πηγάδι.

Σύμφωνα με το limnoslive.gr, η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι και οι συγγενείς της, ανήσυχοι για την απουσία της, κινητοποιήθηκαν άμεσα. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην ανάσυρση της. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ενδέχεται να βρισκόταν κοντά στο πηγάδι για λόγους που σχετίζονται με αγροτικές εργασίες, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια της πτώσης της.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE