Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρή μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε 55χρονη

Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρή μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε 55χρονη

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής κοντά στο Κοντοπούλι της Λήμνου, όταν μια γυναίκα 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε πηγάδι.

Σύμφωνα με το limnoslive.gr, η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι και οι συγγενείς της, ανήσυχοι για την απουσία της, κινητοποιήθηκαν άμεσα. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην ανάσυρση της. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ενδέχεται να βρισκόταν κοντά στο πηγάδι για λόγους που σχετίζονται με αγροτικές εργασίες, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια της πτώσης της.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE