Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα εξαιτίας του θεσμού της Λαμπρατζιάς – Εικόνες από το σημείο

Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα εξαιτίας του θεσμού της Λαμπρατζιάς – Εικόνες από το σημείο

Οι νεαροί φαίνεται να επιχειρούσαν να στήσουν την πυραμίδα της πυρκαγιάς όπου στη μέση βρισκόταν μεγάλη δοκός όπου τοποθετείται ο Ιούδας.

Η δοκός φαίνεται να γλίστρησε και να χτύπησε τον 22χρονο στο κεφάλι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ της Κλειώ Βούρκου του ALPHA Κύπρου, η δοκός φαίνεται να ήταν πάσσαλος της ΑΗΚ. Στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΑΗΚ για να παραλάβει δύο πασσάλους, ένας εκ των οποίων χτύπησε τον νεαρό.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.