Αιματηρή επίθεση με δύο τραυματίες στο Μενίδι - Συνελήφθη 25χρονος

Αιματηρή επίθεση με δύο τραυματίες στο Μενίδι - Συνελήφθη 25χρονος

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (19/4) στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 53 στο Μενίδι, όταν ένας 25χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας δύο άτομα ηλικίας 49 και 43 ετών.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή ιατρικής φροντίδας, ενώ ο δράστης συνελήφθη επί τόπου από τις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE