Δεν βγήκε σε καλό η βόλτα για 43χρονο - Τον σταμάτησε η Αστυνομία και τον συνέλαβε

Δεν βγήκε σε καλό η βόλτα για 43χρονο - Τον σταμάτησε η Αστυνομία και τον συνέλαβε

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε 43χρονο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου, μέλη της Αστυνομίας (Υπηρεσία Καταπολέμηση Ναρκωτικών) ανέκοψαν χθες Δευτέρα 9/11, το απόγευμα στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 43χρονος από τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν δύο σφραγίδες πλαστικές διάφανες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 2 κιλών και 419 γραμμαρίων.

Ο 43χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.