Τροχαίο στη Λεμεσό: Υπέστη διάσειση ο 31χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο στη Λεμεσό: Υπέστη διάσειση ο 31χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, παρά το χωριό Άλασσα, όπου 31χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος.

Ο 31χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ υπέστη και διάσειση.

Κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνώνται από την Αστυνομία, με τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.