Πάτρα: Βολίδα τρύπησε τέντα και καρφώθηκε σε τραπέζι σπιτιού

Πάτρα: Βολίδα τρύπησε τέντα και καρφώθηκε σε τραπέζι σπιτιού

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον Ριγανόκαμπο Πατρών, όταν έπειτα από άσκοπο πυροβολισμό, βολίδα από φυσίγγιο 9mm διαπέρασε τέντα αυλής κατοικίας και κατέληξε σε ξύλινο τραπέζι, προκαλώντας κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ενοίκων.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών σχημάτισε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η βολίδα περισυνελέγη από τους αστυνομικούς και εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή ανάλυση.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE