Πάπας Φραγκίσκος: Σκοτεινός θα παραμείνει τη Δευτέρα το βρέδυ ο πύργος του Άιφελ

Πάπας Φραγκίσκος: Σκοτεινός θα παραμείνει τη Δευτέρα το βρέδυ ο πύργος του Άιφελ

Ο πύργος του Άιφελ θα παραμείνει σκοτεινός το σημερινό βράδυ σε ένδειξη τιμής προς το πάπα Φραγκίσκο, ο θάνατος του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα από το Βατικανό.

Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό, στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει ότι θα προτείνει μία τοποθεσία της γαλλικής πρωτεύουσας να πάρει το όνομά του.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή της η Ινταλγκό τιμά την προσήλωσή του Φραγκίσκου «σε μία εκκλησία που τείνει το χέρι προς τους πιο ευάλωτους», τη βούλησή του να θέσει «την οικολογία στο κέντρο των πνευματικών και κοινωνικών ανησυχιών» και τις εκκλήσεις του για «την υποδοχή των προσφύγων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE