Θλίψη για τον θάνατο της Ανδρούλλας Βασιλείου από το Παλαίκυθρο – Δείτε φωτογραφία

Θλίψη για τον θάνατο της Ανδρούλλας Βασιλείου από το Παλαίκυθρο – Δείτε φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε στην Επαρχία Λευκωσία η είδηση του θανάτου της Ανδρούλλας Βασιλείου, από Παλαίκυθρο και τέως κάτοικο Λεμεσού, που έφυγε ανήμερα του Πάσχα, 20 Απριλίου, σε ηλικία 79 χρονών.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μας μητάρας, γιαγιάς και αδελφής, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Γέρι, την Τετάρτη 23 Απριλίου 2025, ώρα 16:30 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:00

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Γερίου

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για το Ειδικό Σχολείο «Ευαγγελισμός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE