Έτρεχε η Πυροσβεστική: Αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Στρόβολο «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Τι δείχνουν οι προκαταρτικές έρευνες

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Αίθουσα δημοτικού σχολείου στο Στρόβολο «τυλίχθηκε» στις φλόγες – Τι δείχνουν οι προκαταρτικές έρευνες

Στο πόδι ήταν και χθες το βράδυ (21/04) η Πυροσβεστική αφού σήμανε συναγερμός για φωτιά σε αίθουσα διδασκαλίας δημοτικού σχολείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:30 το βράδυ σήμανε συναγερμός για φωτιά σε αίθουσα διδασκαλίας σε δημοτικό σχολείο στον Στρόβολο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν έπιπλα της αίθουσας καθώς και γραφική ύλη. Ε

Επίσης, από τις φλόγες επηρεάστηκαν η πόρτα ανελκυστήρα καθώς και η πόρτα σχολικής γειτνιάζουσας σχολικής αίθουσας.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές έρευνες, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.