Αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών - Κατηγορήθηκε γραπτώς

Αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών - Κατηγορήθηκε γραπτώς

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος τη Δευτέρα του Πάσχα ο 16χρονος που είχε συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα για το επεισόδιο ρίψης κροτίδων εναντίον αστυνομικών στο γήπεδο της Κισσόνεργας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  έφηβος έχει κατηγορηθεί γραπτώς και θα κλητευθεί αργότερα ενώ η Αστυνομία αναζητεί κα άλλους συνομήλικους του που φαίνεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο ρίψης κροτίδων μετά την ολοκλήρωση των πασχαλινών εκδηλώσεων στο διαμέρισμα Κισσόνεργας, του Δήμου Ακάμα.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν μεταβεί στην περιοχή όπου εντόπισαν περίπου 15 νεαρούς, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς άρχισαν να απομακρύνονται.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν ένα από αυτούς, ηλικίας 16 ετών, ενώ σε κοντινή απόσταση εντόπισαν τσαντάκι μέσης το οποίο είχε προηγουμένως στην κατοχή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από έλεγχο στο τσαντάκι εντοπίστηκαν έξι κροτίδες, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός προέβαλε αντίσταση, ενώ ομάδα νεαρών προσώπων έριξε αριθμό κροτίδων εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να προκληθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου ανακρίθηκε στην παρουσία των γονέων του και δικηγόρου. Σημειώνεται πως η σύλληψη του έγινε στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας της Αστυνομίας για πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας την πασχαλινή περίοδο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE