Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος 25χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του - Κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος 25χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του -  Κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος - Δείτε βίντεο

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, όταν 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε στην είσοδο καταστήματος καφέ -ψιλικών.

Στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr φαίνεται η τρελή πορεία που ακολούθησε το αυτοκίνητο πριν καταλήξει στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή Κλεάνθους με Παπάφη στην περιοχή της Τούμπας.

Στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης φαίνεται η στιγμή που ο νεαρός οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος, χτυπάει ένα ηλεκτρικό πατίνι και αφού συγκρούεται με σταθμευμένο όχημα και η πορεία του σταματά πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος.

Δείτε βίντεο:

Αμέσως μετά το τροχαίο, ο οδηγός μαζί με δύο ακόμα επιβαίνοντες στο όχημα, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και το σπρώχνουν με τα χέρια τους.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ο 25χρονος που ήταν στο τιμόνι είχε καταναλώσει αλκοόλ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μέθη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE