ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων
Η χώρα μας επενδύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής της ισχύος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Υπενθυμίζεται πως όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, η επόμενη συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαϊου.
Κατά την προηγούμενη συνάντησή τους, στις 2 Απριλίου, Χριστοδουλίδης και Τατάρ είχαν συμφωνήσει τη σύσταση της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για τη Νεολαία, τη διεξαγωγή συζητήσεων για την αποναρκοθέτηση σε επίπεδο Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή και Τουρκοκύπριου Ειδικού Αντιπροσώπου, να εργαστούν σε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, αλλά και την αποκατάσταση κοιμητηρίων. Επίσης ζητήθηκε από τους εκπροσώπους τους να συνεχίσουν τις συζητήσεις για σημεία διέλευσης και την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας στη νεκρή ζώνη.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




