Συμπλοκή στη Λάρνακα: Στις 27 Μαΐου απαντούν σε κατηγορίες οι δύο νεαροί

Συμπλοκή στη Λάρνακα: Στις 27 Μαΐου απαντούν σε κατηγορίες οι δύο νεαροί

Ελεύθεροι μέχρι την επόμενη δικάσιμο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου, αφέθηκαν σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας οι δυο νεαροί, 20 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες βράδυ μετά από επειδόδια στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα.

Το δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους και όρισε επόμενη δικάσιμο την 27η Μαίου για να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν που αφορούν συμπλοκή, ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρο Χρυσοστόμου χθες βράδυ, γύρω στις 21:30, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων στην λεωφόρο Αθηνών στην Λάρνακα, και επειτα από την εξασφάλιση μαρτυρίας, συνελήφθηκαν οι δύο νεαροί. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.