Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες οι προσπάθεις - Μάχη με τον χρόνο - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, συνεχίστηκε και την νύχτα χωρίς οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνεται, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και σήμερα με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου και Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, Ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE