Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ακολούθησε μετασεισμός 5,5 Ρίχτερ.

 
Άλλος ενας σεισμός είχε σημειωθεί μισή ώρα νωρίτερα, όταν αναστάτωσε την ανατολική Θράκη το μεσημέρι της Τετάρτης, όντας αισθητός και σε περιοχές της Κωνσταντινούπολης.

Ο σεισμος ήταν μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην ενδιάμεση απόσταση μεταξύ Ραιδεστού και Κωνσταντινούπολης. Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εκτάκτων Καταστροφών της Τουρκίας (AFAD) ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 6,9 χιλιόμετρα.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE