Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ακολούθησε μετασεισμός 5,5 Ρίχτερ.

 
Άλλος ενας σεισμός είχε σημειωθεί μισή ώρα νωρίτερα, όταν αναστάτωσε την ανατολική Θράκη το μεσημέρι της Τετάρτης, όντας αισθητός και σε περιοχές της Κωνσταντινούπολης.

Ο σεισμος ήταν μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην ενδιάμεση απόσταση μεταξύ Ραιδεστού και Κωνσταντινούπολης. Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εκτάκτων Καταστροφών της Τουρκίας (AFAD) ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 6,9 χιλιόμετρα.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE