VIDEO: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα του σεισμού στην Τουρκία

VIDEO: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα του σεισμού στην Τουρκία

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων της Τουρκίας (AFAD).

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Σηλυβρίας στη θάλασσα του Μαρμαρά.

Μάλιστα, ο σεισμός σημειώθηκε τη στιγμή που δημοσιογράφος του CNN Turk βρίσκονταν στον αέρα για την τηλεοπτική της εκπομπή. Η δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα πρώτα δευτερόλεπτα της σεισμικής δόνησης είναι ψύχραιμη. Ωστόσο, όσο περνά η ώρα και ο σεισμός μεγαλώνει σαστίζει και φωνάζει.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE