Συνεργασία ΚΟΑ-Κεντρικών φυλακών: Στόχος η ομαλή ένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία

Συνεργασία ΚΟΑ-Κεντρικών φυλακών: Στόχος η ομαλή ένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία

Προς υλοποίηση οδεύει ο στόχος για αναβάθμιση και ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα του Αθλητισμού μεταξύ του ΚΟΑ και των Κεντρικών Φυλακών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα συνάντηση αντιπροσωπείας του Οργανισμού, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Κλεά Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα και του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη, με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους.
 
Η συνάντηση έγινε σε πνεύμα συναντίληψης με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση της συνεργασίας και συμφωνήθηκε ο Στρατηγικός Σχεδιασμός Συνεργασίας ΚΟΑ – Κεντρικών Φυλακών με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία στόχο έχει την ομαλή ένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία αλλά και την υγιή απασχόληση τους στην κοινωνία των φυλακών, θα περιλαμβάνεται ο εμπλουτισμός των προγραμμάτων άθλησης στις Κεντρικές Φυλακές, η επιμόρφωση των κρατουμένων και των δεσμοφυλάκων σε θέματα αθλητισμού, η διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων και η παραχώρηση αθλητικού υλικού και άλλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE