Θλίψη για τον θάνατο του 18χρονου Δημήτριου - Μάριου: Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο

Θλίψη για τον θάνατο του 18χρονου Δημήτριου - Μάριου: Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο

Συμπληρώνονται σε λίγες μέρες 40 ημέρες από τον αδόκητο θάνατο του Δημήτριου-Μάριου Λαγούδη από την Πάφο, ο οποίος απεβίωσε στις 23 Μαρτίου 2025, σε ηλικία 18 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια του 18χρονου θα τελέσει το Σάββατο 26 Απριλίου στις 16:00, στο κοιμητήριο Γεροσκήπου, επιμνημόσυνη δέηση και, με την ευκαιρία, καλεί τους φίλους του, τους συμμαθητές του, τους καθηγητές του, καθώς και όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του, να παραστούν.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου, θα ακολουθήσει καφές στην Πλατεία Γεροσκήπου, στη μνήμη του Δημήτρη.

Πηγή: pafospress

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE