Δεν σταματούν οι έρευνες για τον αγνοούμενο τουρίστα - Θα συνεχίσουν την επιχείρηση όλο το βράδυ

Δεν σταματούν οι έρευνες για τον αγνοούμενο τουρίστα - Θα συνεχίσουν την επιχείρηση όλο το βράδυ

Η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, συνεχίστηκε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας η επιχείρηση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια τη νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10:30 χθες, ο τουρίστας αναχώρησε μόνος του από το λιμάνι του Λατσιού με ενοικιαζόμενο φουσκωτό σκάφος για ολιγόωρη περιήγηση στη γύρω θαλάσσια περιοχή.

Γύρω στις 16:30, πρόσθεσε, το σκάφος εντοπίστηκε από πολίτες να επιπλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή της Αργάκας, σε απόσταση 200 περίπου μέτρα από την ακτή, χωρίς επιβάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE