Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες το βράδυ οι έρευνες, συνεχίζουν και το πρωί - Στη «μάχη» ενάντια στον χρόνο ρίχνονται ελικόπτερο και drone

Αγνοούμενος τουρίστας: Άκαρπες το βράδυ οι έρευνες, συνεχίζουν και το πρωί - Στη «μάχη» ενάντια στον χρόνο ρίχνονται ελικόπτερο και drone

Επανήρχισαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη, αφού οι έρευνες για ενοπισμό του κατά τη διάρκεια δύο ημερών αλλά και της χθεσινής νύχτας δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος Πολωνός, ο οποίος είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 14 Απριλίου για διακοπές, είχε ενοικιάσει την Τρίτη φουσκωτό σκάφος για περιήγηση στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Στις 16:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε από πολίτες το φουσκωτό σκάφος να πλέει ακυβέρνητο στην θαλάσσια περιοχή της Αργάκας, κοντά στην περιοχή της Λίμνης, και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την ακτή.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό του 35χρονου χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Οι έρευνες χτες επεκτάθηκαν από το ακρωτήριο Αρναούτης μέχρι και τον Πωμό στην ξηρά και τη θάλασσα.

Η επιχείρηση, συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου και Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους της Εθνικής Φρουράς, Ελικοπτέρου και πεζών περιπόλων της Αστυνομίας, πλωτών μέσων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και Ομάδας Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

H ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της νύχτα χωρίς οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Η επιχείρηση συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE