Γυρνούσε με τσάντα γεμάτη… κομμένα καλώδια και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 43χρονο Ελληνοκύπριο, γνωστό στις Αρχές

Γυρνούσε με τσάντα γεμάτη… κομμένα καλώδια και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 43χρονο Ελληνοκύπριο, γνωστό στις Αρχές

Γύρω στις 2330 το βράδυ της Τετάρτης 23/4 η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη 43 χρόνου Ελληνοκύπριου, μόνιμου κατοίκου Λάρνακας ο οποίος εντοπίστηκε από περίπολο να κινείται ύποπτα σε κατοικημένη περιοχή.

Στην κατοχή του είχε τσάντα ώμου και διάφορα κομμένα καλώδια.

Από έρευνα που του έγινε εντοπίστηκαν εντός της τσάντας αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και κομμάτια από καλώδια για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της Παράνομης κατοχής περιουσίας και της Κατοχής Διαρρηκτικών εργαλείων και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος απασχόλησε και στο παρελθόν με παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Αναμένεται να κατηγορηθεί και να αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE