Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Θα έχανε τη ζωή του… για κάδο σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Θα έχανε τη ζωή του… για κάδο σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 την Τρίτη, (10/11,) στη Λευκωσία. Μοτοσικλετιστής κτύπησε σε κάδο απορριμμάτων.

Θα έχανε τη ζωή του… από κάδο σκουπιδιών. Ευτυχώς τη γλίτωσε ο 47χρονος, επειδή φορούσε προστατευτικό κράνος.

Μοτοσικλετιστής, ενώ οδηγούσε επί της λεωφόρου Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, σε κάποια στιγμή βρέθηκε μπροστά του μεγάλος πράσινος κάδος αποτριμμάτων. Ο 47χρονος δεν πρόλαβε να σταματήσει, κτύπησε βίαια πάνω στο εμπόδιο, που του έκλεισε το δρόμο και σύρθηκε στην άσφαλτο μερικά μέτρα πιο κάτω.

Κόσμος, ο οποίος ήταν στην περιοχή έσπευσε να δει τι συνέβη. Ο μοτοσικλετιστής είχε τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Μέλη της τροχαία βρίσκονται στο σημείο και διεξάγουν έρευνες. Στην περιοχή πανικόβλητος έτρεξε και ο αδελφός του 47χρονου.

 

 

Xριστιάνα Τσαγγάρη/ Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".