Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Θα έχανε τη ζωή του… για κάδο σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Θα έχανε τη ζωή του… για κάδο σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 την Τρίτη, (10/11,) στη Λευκωσία. Μοτοσικλετιστής κτύπησε σε κάδο απορριμμάτων.

Θα έχανε τη ζωή του… από κάδο σκουπιδιών. Ευτυχώς τη γλίτωσε ο 47χρονος, επειδή φορούσε προστατευτικό κράνος.

Μοτοσικλετιστής, ενώ οδηγούσε επί της λεωφόρου Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, σε κάποια στιγμή βρέθηκε μπροστά του μεγάλος πράσινος κάδος αποτριμμάτων. Ο 47χρονος δεν πρόλαβε να σταματήσει, κτύπησε βίαια πάνω στο εμπόδιο, που του έκλεισε το δρόμο και σύρθηκε στην άσφαλτο μερικά μέτρα πιο κάτω.

Κόσμος, ο οποίος ήταν στην περιοχή έσπευσε να δει τι συνέβη. Ο μοτοσικλετιστής είχε τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Μέλη της τροχαία βρίσκονται στο σημείο και διεξάγουν έρευνες. Στην περιοχή πανικόβλητος έτρεξε και ο αδελφός του 47χρονου.

 

 

Xριστιάνα Τσαγγάρη/ Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.