Βρετανία: Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε twerking για κρατούμενο και...απολύθηκε

Βρετανία: Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε twerking για κρατούμενο και...απολύθηκε

Με την απόλυσή της «πλήρωσε» μια σωφρονιστική υπάλληλος στη Βρετανία το twerking που έκανε για κρατούμενο σε φυλακή.

Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες - αν και το περιστατικό συνέβη το 2022 - φαίνεται η σωφρονιστική υπάλληλος να κινεί αισθησιακά τα οπίσθιά της ενώ ο κρατούμενος της φωνάζει «δείξε μου αυτόν τον κ...ο».

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βρετανίας ο κρατούμενος για τον οποίο έκανε twerking η σωφρονιστική υπάλληλος είναι ένας ράπερ.

Στον διάλογο που ακούγεται, ο ίδιος λέει «ναι, δείξε μου αυτόν τον κ...ο», με την σωφρονιστική υπάλληλο να ανταποκρίνεται και τον ράπερ να πανηγυρίζει «ναι, ναι».

Το περιστατικό σημειώθηκε στη φυλακή HMP Forest Bank, την οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, διαχειρίζεται η γαλλική εταιρεία Sodexo.

Εκπρόσωπος της φυλακής δήλωσε «έχουμε μηδενική ανοχή σε απρεπείς συμπεριφορές που υπονομεύει την περίπλοκη εργασία των σωφρονιστικών υπαλλήλων για να διατηρήσουν την δημόσια ασφάλεια. Όποιος υπονομεύει αυτή τη δημόσια εμπιστοσύνη ενώ έχει θέσει ευθύνης, θα αντιμετωπίζεται σκληρά».

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE