Κεντρικές Φυλακές: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση εναντίον του 27χρονου υπόδικου

Κεντρικές Φυλακές: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση εναντίον του 27χρονου υπόδικου

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης τραυματισμού 27χρονου υπόδικου, που σημειώθηκε στις 21 Απριλίου 2025, στις Κεντρικές Φυλακές, προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 28 και 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονται ως κατάδικοι στις Κεντρικές Φυλακές. Οι τρεις συλληφθέντες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπούν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και πρόκληση τραυματισμού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE