Κεντρικές Φυλακές: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση εναντίον του 27χρονου υπόδικου

Κεντρικές Φυλακές: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση εναντίον του 27χρονου υπόδικου

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης τραυματισμού 27χρονου υπόδικου, που σημειώθηκε στις 21 Απριλίου 2025, στις Κεντρικές Φυλακές, προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 28 και 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονται ως κατάδικοι στις Κεντρικές Φυλακές. Οι τρεις συλληφθέντες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπούν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και πρόκληση τραυματισμού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE